Reader Mailbag: απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

Καταρχάς, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε κάνοντας τέτοιες φανταστικές ερωτήσεις στην πρώτη κιόλας πρόσκληση για ερωτήσεις. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έχω πάντα τις απαντήσεις που ψάχνετε, αλλά η ομάδα μου (Kyle Fansler, Derek Reese, Chris Moore) και εγώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Πριν προχωρήσετε στην απάντηση των ερωτήσεών σας, φροντίστε να το κάνετε δημοσιεύστε νέες ερωτήσεις στην ενότητα σχολίων κάτω από. Στη συνέχεια, κάθε Τρίτη, θα απαντάμε στις ερωτήσεις σας στην ενότητα Reader Mailbag.

Οι ερωτήσεις αυτής της εβδομάδας ομαδοποιούνται ανά θέμα:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΥΜΑ

Rachel: Πού μπορώ να παρακολουθήσω τη Serie A, συγκεκριμένα τη Salernitana, στις Ηνωμένες Πολιτείες; Έχετε επίσης ενημερώσεις για διεθνείς αγώνες που παίζονται στις ΗΠΑ, όπως ομάδες Premier League, ομάδες LaLiga, εθνικές ομάδες κ.λπ. ?

Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου: Για να παρακολουθήσετε την Unione Sportiva Salernitana 1919 και τη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της Serie A, εγγραφείτε στο Paramount+. Οι φίλοι της Serie A μπορούν να λάβουν 30 ημέρες δωρεάν ενεργοποιώντας αυτήν την προσφορά και χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς SERIEA.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, τη La Liga και τις εθνικές ομάδες, καθώς και άλλες μορφές ποδοσφαίρου, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να απαριθμήσουμε εδώ. Αλλά κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό μας Ultimate Soccer TV & Streaming, ο οποίος περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο προς ένα PDF που αναλύει όλες τις επιλογές προβολής.

Jason: Θα έχει η πορτογαλική Primeira Liga νέα δικαιώματα τηλεόρασης ή ροής στις ΗΠΑ για τη σεζόν 2023/2024; Είναι θαμμένος στο GolTV αυτή τη στιγμή.

Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου: Η Πορτογαλία συνεχίζει να είναι μια δεξαμενή ταλέντων – είτε ως αρχικός προορισμός για υπογεγραμμένους παίκτες από τη Νότια Αμερική (Enzo Fernández, για παράδειγμα) που θέλουν να αποδείξουν τον εαυτό τους στην Ευρώπη πριν μετακομίσουν σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, είτε για Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που ανεβαίνουν στο πρωτάθλημα .

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό είναι ακόμα ένα εξειδικευμένο πρωτάθλημα. Ναι, είναι θαμμένο στο GolTV, αλλά όλοι οι μεγάλοι αγώνες της Primeira Liga προβάλλονται στην τηλεόραση, κάτι που κανένας άλλος ραδιοτηλεοπτικός φορέας των ΗΠΑ δεν μπορεί να παρέχει.

Είναι πιθανό το πορτογαλικό πρωτάθλημα να συνεχιστεί στο GolTV. Αυτό συμβαίνει έως ότου ένας διαφορετικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας πληρώσει περισσότερα από αυτά που προσφέρει το GolTV.

Bryan: Δεδομένου ότι η συμφωνία της Ligue 1 με την beIN Sports λήγει μετά την επόμενη σεζόν, θα ήταν ωραίο να κοιτάξουμε περισσότερο το πρωτάθλημα, αν ήταν πιο προσιτά για παρακολούθηση από ό,τι είναι τώρα εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου: Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η γαλλική Ligue 1. Εκτός από το beIN SPORTS, κανένας άλλος αγγλόφωνος τηλεοπτικός φορέας στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε σημαντικός αγώνας της League 1 θα μεταδίδεται ζωντανά στα Αγγλικά, Ισπανικά και ροή.

Όλοι οι άλλοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα (CBS με Serie A, για παράδειγμα) ή άλλα αθλήματα (κολεγιακό ποδόσφαιρο στο ESPN) που θα εμπόδιζαν τη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων από τη μετάδοση. Επομένως, αυτός ο δρόμος δεν είναι βιώσιμος.

Την ίδια στιγμή, καθώς η Ligue 1 εξετάζει το μέλλον της στις Ηνωμένες Πολιτείες, ίσως η Ligue 1 να έχει βρει το επίπεδο της με το beIN SPORTS. Το πρωτάθλημα έκανε πολύ λίγα για να προωθηθεί με επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και παρά το γεγονός ότι έχει έναν πολύ εμπορικό σύλλογο όπως η Παρί Σεν Ζερμέν κάτω από τις πτέρυγές της, η PSG είναι περισσότερο ένα φαινόμενο UEFA Champions League στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Michal: Γιατί δεν είναι η Aussie A-League στην τηλεόραση των ΗΠΑ; Το Paramount+ δείχνει το League A στην Αυστραλία και το Paramount+ δείχνει το Asian Champions League στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ESPN+ δείχνει το Κύπελλο Αυστραλίας. Δεν σημαίνει τίποτα!

Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου: Η Paramount+ κατέχει τα δικαιώματα στην Αυστραλιανή A-League στην Αυστραλία. Ωστόσο, τα δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν αγοράστηκαν από κανέναν μετά τη λήξη του συμβολαίου τους με το ESPN+. Μπορείς όμως.

Όσο για το Champions League της Ασίας, ήταν μια ξεχωριστή συμφωνία δικαιωμάτων με την AFC, η οποία δεν περιελάμβανε δικαιώματα A-League.

ΠΑΓΩΝΙ

Tony: Έχετε ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει η Peacock παιχνίδια σε 4K;

Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία. Όπως αναφέραμε αρχικά, επιλεγμένοι αγώνες της Premier League θα είναι σε 4K στο Peacock φέτος. Εκτός από αυτά τα καλά νέα, ορισμένα παιχνίδια θα μπορούν να ακουστούν σε Dolby Atmos και ήχο 5.1 κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

ESPN

Brendan: Τι συνέβη με τον Jon Champion, έναν σπουδαίο σχολιαστή του ESPN που κάλυψε το MLS; Έχει επιστρέψει στην Αγγλία; Δεν το έχω δει σε κανένα παιχνίδι.

Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου: Ο σχολιαστής του ESPN, Jon Champion, βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το τέλος της σεζόν 2023 MLS. Είναι ακόμα με συμβόλαιο με το ESPN, αλλά του επετράπη να καλέσει ορισμένους αγώνες της Premier League για το Amazon Prime στην Αγγλία, καθώς και αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου για το ITV.

Ωστόσο, επιστρέφει στο ESPN. Ο Champion σχολίασε πέντε παιχνίδια της Αγγλίας για το ESPN+ την περασμένη εβδομάδα στο FA Cup και το League Cup.

Κρίνοντας από την ποιότητα του ήχου (όπως ανέφερε ο John στην πρόσκληση για ερωτήσεις του Reader Mailbag), ο Champion σίγουρα καλεί τα παιχνίδια από ένα στούντιο στην Αγγλία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Λατρεύω τον σχολιασμό του Jon Champion, αλλά η κλήση παιχνιδιών από ένα στούντιο με αποστειρωμένο ήχο και όχι από το σκελετό σχολίων δεν είναι ιδανικό για τους θεατές.

Το μεγάλο ερώτημα για τον Jon Champion είναι πού πηγαίνει τώρα που το ESPN έχει πολύ περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων. Αν η MLS δεν πιέζει σκληρά για να τον υπογράψει για το Season Pass της Apple MLS, κάτι τους λείπει.

MLS

Μιλώντας για MLS. Ο Chris έχει μια ερώτηση.

Chris: Έχετε πληροφορίες για το πώς θα μεταδίδονται τα παιχνίδια MLS στην Apple; Θα ήταν υπέροχο να ακούσουμε περισσότερα για τα σχέδια πριν και μετά το παιχνίδι. Κάποιοι ντόπιοι θα είναι μέρος των παραστάσεων;

Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου: Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες για όλες τις πτυχές της κάλυψης του MLS Season Pass. Εν τω μεταξύ, για την τοπική κάλυψη, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να εγγραφείτε στο MLS Season Pass και, στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να συγχρονίσετε τον ήχο από τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα που κατέχει τα τοπικά δικαιώματα ήχου για το παιχνίδι.

Με βάση την προκαταρκτική λίστα σχολιαστών και αναλυτών του MLS, ορισμένα ταλέντα εργάζονταν στο παρελθόν για τοπικά αθλητικά δίκτυα που τώρα καλούν αγώνες για το Season Pass του MLS. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο Steve Cangialosi, για παράδειγμα, θα καλέσει παιχνίδια για τους New York Red Bulls. Είναι πιο πιθανό ότι θα καλέσει μια σειρά από διαφορετικές ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *