Pokemon UNITE Asian Champions League 2023

Το Pokémon UNITE Asia Champions League είναι ένα τουρνουά για Ασιάτες παίκτες που κορυφώνεται σε έναν τελικό LAN στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Αυτό είναι το πρώτο περιφερειακό τουρνουά LAN για το παιχνίδι και δείχνει τη δέσμευση της The Pokémon Company στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Pokémon UNITE Asia Champions League.

Pokémon UNITE Asia Champions League – Regional Leagues, LAN Finals και Format

Το Pokémon UNITE, το 5v5 MOBA της The Pokémon Company, είναι ένας ανερχόμενος τίτλος esports για κινητά. Καθώς το παιχνίδι συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα, ο εκδότης έχει διατηρήσει τους παίκτες του αφοσιωμένους σε μεγάλες αγορές μέσω τακτικών ενημερώσεων και δραστηριότητας περιεχομένου. Ένα από αυτά είναι το Pokémon UNITE Asia Champions League.

Το Pokémon UNITE Asia Champions League έχει μια απλή μορφή. Υπάρχουν τρία περιφερειακά πρωταθλήματα, συγκεκριμένα ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία (SEA)και Ινδία. Πέντε ομάδες, που επιλέχθηκαν από περιφερειακά ανοιχτά τουρνουά, θα διαγωνιστούν σε μορφή κυκλικής διαδοχής για μια θέση στον τελικό.

Στους τελικούς, που θα διεξαχθούν στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, θα συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε περιοχή. Θα είναι ένα διήμερο 18-19 Μαρτίου. Την πρώτη μέρα οι έξι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τριών ομάδων. Μετά από ένα μονό διαγωνισμό γύρου, οι δύο πρώτοι θα προκριθούν στη φάση του τουρνουά.

Μαζί με τα δικαιώματα καυχησιολογίας, ο πρωταθλητής θα φύγει με χρηματικό έπαθλο $30.000.

Ομάδες Pokémon UNITE Asia Champions League

Τρεις περιφερειακοί πρωταθλητές παίζουν αυτήν τη στιγμή και μόνο οι δύο πρώτες ομάδες από την καθεμία θα προκριθούν στο κύριο γεγονός. Εδώ είναι οι ομάδες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή:

ανατολική Ασία

 • Τ2
 • μυστικό πλοίο
 • Δεν δείχνουν
 • Αιωνιότητα
 • Γεια σου5

Νοτιοανατολική Ασία

 • αναγέννηση
 • TeamMYS
 • σπάνιο μυστικό
 • ΑΠΟΔΡΑΣΗ V
 • Αυξάνουν

Ινδία

 • Επιστροφή Esports
 • βασιλεία των θεών
 • Marcos Gaming
 • Real Rippers Esports
 • Η ομάδα S8UL

Το Pokémon UNITE Asia Champions League είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση

Το Pokémon UNITE είναι μια μοναδική προσέγγιση του είδους MOBA, αλλά τα έκανε όλα για ένα παιχνίδι για κινητά. Για να το θέσω ελαφρά, είναι μια πιο ανταγωνιστική έκδοση του Brawl Stars αλλά όχι τόσο περίπλοκη όσο άλλοι τίτλοι MOBA όπως το MLBB και το Wild Rift.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει μόνο αγώνες διάρκειας 10 λεπτών. Επιπλέον, η απλή ιδέα του να σκοράρεις γκολ για να κερδίσεις είναι κάτι που μπορούν εύκολα να κατανοήσουν οι νέοι παίκτες.

Το να είσαι MOBA είναι ένα καλό esport και η The Pokémon Company προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό. Πέρυσι, η δημοσίευση αποκάλυψε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokémon UNITE. Περιλάμβανε ανοιχτά προκριματικά για διαφορετικές περιοχές του κόσμου που οδηγούσαν στους τελικούς LAN στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το τουρνουά έφτασε σε μια αξιοπρεπή τηλεθέαση με 46.000 θεατές κορυφαίων θεατών και κατά μέσο όρο 26.000 θεατές, σύμφωνα με τα Esports Charts. Μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία της γλώσσας δείχνει ότι οι ροές τοπικών γλωσσών όπως τα Χίντι και τα Ταϊλανδικά παρακολουθήθηκαν ελάχιστα. Η κορυφή της γλώσσας της Ταϊλάνδης ήταν μόνο 16 ενώ ήταν 749 για τα Χίντι. Για να είστε επιτυχημένοι σε ένα esport, είναι απαραίτητο να είστε δημοφιλείς στις πρώτες αγορές κινητής τηλεφωνίας της Ασίας. Το Pokémon UNITE Asia Champions League είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση σε αυτό το πλαίσιο.

Επιπλέον, η εταιρεία Pokémon έχει επίσης δείξει ότι ακούει την κοινότητα. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι, ο κόσμος φώναξε έξω την Ινδία. Αργότερα, ο εκδότης πρόσθεσε το παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά από μεγάλη κατακραυγή από την κοινότητα.

Αυτή τη φορά, η Ινδία έχει συμπεριληφθεί ως ξεχωριστή περιοχή στο Pokémon UNITE Asia Champions League.

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα στα πρώτα του στάδια, οπότε θα είναι δύσκολο να πούμε αν θα γίνει επιτυχία. Ειδικά μετά από μεγάλο ανταγωνισμό από άλλους τίτλους MOBA όπως Brawl Stars, Honor of Kings και MLBB. Ωστόσο, τοπικά τουρνουά όπως αυτό θα το κάνουν σίγουρα πιο δημοφιλές στην περιοχή.

Read also: VALORANT and Pokémon UNITE approved by regulators in China

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *