“F**k You Too Baldy” – υποστηρικτές των ΗΠΑ, ο προπονητής που κέρδισε το 3X Champions League του Badmouth επειδή απέρριψε τη δουλειά του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ καθώς προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026

Το USMNT βρίσκεται σε αναταραχή. Το συμβόλαιο του προπονητή τους, Γκρεγκ Μπέρχαλτερ, έληξε την περασμένη εβδομάδα. Θέλει να συνεχίσει, αλλά διερευνήθηκε από το αμερικανικό ποδόσφαιρο για ενδοοικογενειακή βία το 1991. Ο Άντονι Χάντσον ονομάστηκε προσωρινός για το διεθνές στρατόπεδο του Ιανουαρίου και είναι απίθανο να οριστεί επικεφαλής προπονητής. Τώρα εμφανίζονται αναφορές ότι το US Soccer προσέγγισε τον πρώην θρύλο της Γαλλίας για τη θέση του διευθυντή του USMNT, ο οποίος τον απέρριψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άρθρο συνεχίζεται κάτω από αυτήν τη διαφήμιση

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν είναι αυτή τη στιγμή άνεργος και περίμενε τη δουλειά της Εθνικής Γαλλίας. Ωστόσο, η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέκτεινε το συμβόλαιο του νυν προπονητή Ντιντιέ Ντεσάν μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άρθρο συνεχίζεται κάτω από αυτήν τη διαφήμιση

Ήταν μια ευκαιρία για το USMNT να προσφέρει τη διευθυντική του θέση στον Ζιντάν. Η προσφορά ήταν προσοδοφόρα, με υψηλό μισθό, και το USMNT ήταν έτοιμο να προσφέρει τη θέση μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βόρεια Αμερική. Ωστόσο, ο θρυλικός μέσος τον απέρριψε και οι φίλοι του αμερικανικού ποδοσφαίρου αντιδρούν στην είδηση.

Οι φίλοι του αμερικανικού ποδοσφαίρου αντέδρασαν στην είδηση ​​του Ζινεντίν Ζιντάν

Λίγοι οπαδοί φαίνονται δυσαρεστημένοι με την είδηση ​​της απόρριψης της προσφοράς από τον Ζιντάν. Τρόλαραν τον μέσο επειδή δεν συμφώνησε, λέγοντας ότι ήταν η απώλεια του και όχι του USMNT.

Ωστόσο, οι περισσότεροι οπαδοί εκτίμησαν την προσπάθεια της US Soccer να φέρει ένα μεγάλο όνομα για την προπονητική. Οι οπαδοί που έλεγαν ότι η ομοσπονδία δείχνει φιλοδοξία για το μέλλον χαιρέτησαν την κίνηση.

Μερικοί οπαδοί έχουν προτείνει επίσης μερικά ονόματα για τη δουλειά στην ομοσπονδία, όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για το USMNT και τον Ζιντάν. Υπάρχουν εκκλήσεις από τους οπαδούς του USMNT να έχουν μια σωστή διαδικασία και να φέρουν ένα μεγάλο όνομα. Φαίνεται ότι οι οπαδοί και η ομοσπονδία αποχωρούν από τον Γκρεγκ Μπέρχαλτερ, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον επαναδιορισμό του Μπέρχαλτερ.

Τι ακολουθεί για τον Ζινεντίν Ζιντάν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άρθρο συνεχίζεται κάτω από αυτήν τη διαφήμιση

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021. Δεν έχει αποδεχτεί ακόμη δουλειά σε καμία άλλη ομάδα εκτός από τους Λος Μπλάνκος και έχει ήδη συμπληρώσει δύο θητείες με τον σύλλογο. Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ζιντάν ήταν στη λίστα για τη Βραζιλία και την Πορτογαλία.

ΒΟΥΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ

“Used To Hammer People” – Ο πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου θέλει τον “Freaking Idiot” Γκρεγκ Μπέρχαλτερ να είναι ο εαυτός του καθώς περιγράφει λεπτομερώς την καριέρα του πρώην προπονητή

πριν από 3 ημέρες

Περίμενε δουλειά στην εθνική Γαλλίας από το 2021. Υπήρχαν έντονες αναφορές ότι ο Ζιντάν είχε οριστεί από το FFF ως νέος προπονητής. Ωστόσο, το FFF θα συνεχίσει με τον Ντιντιέ Ντεσάν μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 να συντρίψει το όνειρο του Ζιντάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άρθρο συνεχίζεται κάτω από αυτήν τη διαφήμιση

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ειδικό αίτημα της Brittney Griner από τη Megan Rapinoe POTUS επιβεβαιώνει ότι η ομάδα Εθνικής Ασφάλειας τέθηκε σε λειτουργία εν μέσω συνομιλιών για το μετάλλιο της ελευθερίας

Επιπλέον, η Πορτογαλία θέλει να διορίσει τον Roberto Martinez ως νέο προπονητή της, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο η Βραζιλία έχει απομείνει με σταθερό ενδιαφέρον για τον Zidane. Ωστόσο, ο Ζιντάν δεν έχει έλλειψη ποδοσφαιρικών συλλόγων που θέλουν να τον αποκτήσουν. Μόνο ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης Ζιντάν. Πείτε μας τις απόψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *