DraftKings Ohio Promo: Κερδίστε 200 $ πριν τελειώσει το Early Bird

Το DraftKings Sportsbook συνδέει τους κατοίκους του Οχάιο με μια προώθηση πρώιμων πουλιών που υπόσχεται μια γενναιόδωρη πληρωμή. Η προσφορά DraftKings Ohio είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατάλληλους κατοίκους του Οχάιο που δημιουργούν νέο λογαριασμό μέσω των συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.

Όποιος συλλέξει αυτήν την προσφορά του DraftKings Ohio θα βρει δωρεάν στοιχήματα 200 $ στον λογαριασμό του κατά τη σύνδεση την ημέρα κυκλοφορίας. Το Οχάιο θα λανσάρει την διαδικτυακή πλατφόρμα αθλητικών στοιχημάτων του την 1η Ιανουαρίου, οπότε όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να προεγγραφεί σύντομα.

Η δεξαμενή των δωρεάν χρημάτων που λαμβάνουν οι προεγγραφείς από αυτήν την προσφορά δεν είναι σε καμία περίπτωση περιορισμένη. Οι νέοι πελάτες μπορούν να τοποθετήσουν αυτά τα στοιχήματα σε οποιοδήποτε άθλημα με οποιοδήποτε τύπο στοιχήματος. Με άλλα λόγια, ο παίκτης έχει τον απόλυτο έλεγχο, κάτι σπάνιο στις προσφορές εγγραφής. Ο παίκτης έχει επίσης μια ολόκληρη σειρά για να διαλέξει τον Ιανουάριο. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μέχρι το ποδόσφαιρο, το χόκεϊ και πολλά άλλα, υπάρχουν μυριάδες τρόποι για να αναπτύξετε αυτήν τη δωρεάν τράπεζα εκκίνησης.

Για να ξεκλειδώσετε ένα DraftKings Ohio πρόωρη προσφορά με 200 $ δωρεάν στοιχήματα την 1η Ιανουαρίου, κάντε κλικ εδώ.

Οι προκαταχωριστές λαμβάνουν μπόνους 200 $ με την προσφορά DraftKings Ohio

Απομένουν μόνο λίγες ημέρες για να γίνετε μέλος της αυξανόμενης ομάδας κατοίκων του Οχάιο που εγγράφονται στο DraftKings πριν από την 1η Ιανουαρίου. Η Buckeye State λανσάρει την online πλατφόρμα αθλητικών στοιχημάτων της εκείνη την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι προσφορές προεγγραφής εξαφανίζονται αυτόματα. Ωστόσο, τα μπόνους έγκαιρης εγγραφής, όπως το promo του DraftKings Ohio σε αυτήν τη σελίδα, είναι συνήθως προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε που καταβροχθίζουν οι έμπειροι παίκτες του στοιχήματος. Τελικά, ποιος δεν θα ήθελε να κλείσει δωρεάν χρήματα σε λίγα λεπτά χωρίς κανένα ρίσκο; Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτήν τη σελίδα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο DraftKings Sportsbook, αυτό ακριβώς θα λάβετε.

Η DK Sportsbook ευχαριστεί όλους τους προεγγραφόμενους του Οχάιο, διαθέτοντας 200 $ εσωτερικά χρήματα για την ημέρα κυκλοφορίας. Επομένως, όταν συνδέεστε στον νέο σας λογαριασμό την Πρωτοχρονιά, θα περιμένουν 200 $. Αυτά τα δωρεάν στοιχήματα $200 εμφανίζονται στον λογαριασμό σας ως οκτώ δωρεάν στοιχήματα $25. Αυτά τα δώρα ισχύουν στη συνέχεια σε όλα τα αθλήματα χρησιμοποιώντας όλα τα είδη στοιχημάτων. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Ενεργοποιήστε την προώθηση DraftKings Ohio σε τέσσερα εύκολα βήματα

Όπως αναφέρθηκε εν συντομία, τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να λάβουν αυτήν την εκπληκτική προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά. Συγκεντρώσαμε μια περιγραφή τεσσάρων βημάτων για να σας καθοδηγήσουμε απρόσκοπτα στη διαδικασία:

  • Πρώτα, κάντε κλικ εδώ για να ενεργοποιήσετε τη σωστή προώθηση του DraftKings Ohio.
  • Δεύτερον, δημιουργήστε έναν πρώτο λογαριασμό DK Sportsbook απαντώντας στις συνήθεις ερωτήσεις εγγραφής. Για παράδειγμα, το DraftKings θα ζητήσει το όνομά σας, τη διεύθυνση, το email, την ημερομηνία γέννησής σας κ.λπ.
  • Τρίτον, όταν έρθει η 1η Ιανουαρίου, αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας για να βρείτε οκτώ δωρεάν στοιχήματα 25 $ διαθέσιμα για εσάς.
  • Τέλος, τοποθετήστε τα δωρεάν στοιχήματά σας σε οποιοδήποτε άθλημα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τύπο στοιχήματος, διατηρώντας τα κέρδη που κερδίζετε.

Η γαλλική Ligue 1 προσφέρει πρώιμες επιλογές στοιχηματισμού στη Νέα Υόρκη

Όπως σημειώθηκε, η προσφορά προεγγραφής σε αυτήν τη σελίδα προσφέρει οκτώ δωρεάν στοιχήματα 25 $ χωρίς περιορισμούς. Επομένως, πολλοί εγγεγραμμένοι θα θέλουν να πιάσουν δουλειά μόλις πέσει η μπάλα στο Οχάιο, χτυπώντας το 2023. Ως εκ τούτου, εξετάσαμε τις επιλογές πρώιμου στοιχήματος το πρωί της 1ης Ιανουαρίου.

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συλλόγων επιστρέφει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα σε πολλές χώρες. Μερικά πρωταθλήματα, όπως η αγγλική Premier League, προσφέρουν ακόμη και αγώνες την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, ενώ το EPL υπόσχεται μόνο έναν αγώνα στις 9 π.μ. ET εκείνο το πρωί, η γαλλική Ligue 1 προσφέρει τέσσερις αγώνες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς γίνονται έξι συνολικά αγώνες της Ligue 1. Και τα έξι, συμπεριλαμβανομένων αυτών των τεσσάρων στο 9a ET, είναι έγκυρες επιλογές στοιχήματος με τα χρήματα προσφοράς του DraftKings Ohio:

  • Ναντ (+100) επί της Οσέρ (+320) – Ισοπαλία (+350).
  • Angers (+190) vs Lorient (+140) – Ισοπαλία (+230).
  • Τουλούζη (+100) επί Αζαξιό (+310) – Ισοπαλία (+210).
  • Μονακό (-210) vs Stade Brest (+475) – Ισοπαλία (+380).

Για να ξεκλειδώσετε ένα DraftKings Ohio πρόωρη προσφορά με 200 $ δωρεάν στοιχήματα την 1η Ιανουαρίου, κάντε κλικ εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *