5 Καλύτεροι ADC Champions of League of Legends 2023 Pre-Season

Ο ρόλος του ADC στο League of Legends έχει χτυπηθεί αρκετά σκληρά μετά τις αλλαγές που έγιναν με την προετοιμασία του 2023. Οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της εμπειρίας λωρίδας έχουν δυσκολέψει ορισμένους πρωταθλητές ADC να λάμψουν.

Ακόμα κι έτσι, τουλάχιστον 5 μονάδες ADC έχουν διατηρήσει το προπύργιο τους ξεκινώντας από την προετοιμασία του League of Legends 2023. Αυτό το άρθρο θα περιλαμβάνει μια λίστα με αυτούς τους πρωταθλητές, ώστε οι παίκτες να μπορούν να τους πάρουν και να αρχίσουν να κυριαρχούν στο Summoner’s Rift τις επόμενες ημέρες.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι μόνο και μόνο επειδή αυτές οι μονάδες έχουν καλή απόδοση δεν σημαίνει ότι μπορούν να είναι εγγυημένες σε συνθήκες νίκης. Οι παίκτες θα πρέπει να επικεντρωθούν στη γεωργία και σε άλλους βασικούς τομείς για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτούς τους πρωταθλητές ADC.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο είναι υποκειμενικό και αντικατοπτρίζει τη γνώμη του συγγραφέα.


Ο Kai’Sa και 4 άλλοι πρωταθλητές ADC που είχαν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην Pre-Season του League of Legends 2023

1.Λούσιεν

Ο Lucian είναι ένας πρωταθλητής που εξακολουθεί να θεωρείται δυνατός παρά το meta. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι κινητός, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά και είναι αρκετά δυνατός στη φάση της ολίσθησης.

Ο Lucian έχει επί του παρόντος ποσοστό νίκης 53% στην κατάταξη Challenger, κάτι που δείχνει ακριβώς πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει. Ένας από τους λόγους που οι παίκτες αγαπούν τον Lucian είναι ότι μπορεί να πιέζει καλά τις λωρίδες.

Το παιχνίδι στα πλάγια είναι απαραίτητο σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Η διατήρησή τους παρέχει άφθονο χώρο για τους συμμάχους κατά τον καθορισμό στόχων. Επιπλέον, ο Lucian είναι πολύ καλός στις εκτεταμένες ομαδικές μάχες, κάτι που έχει γίνει ο κανόνας από τότε που έπεσε η ενημέρωση ανθεκτικότητας τον Ιούνιο του 2022.


2. Τι

Είναι μια επιλογή που θα εκπλήξει πολλούς παίκτες, αλλά ο Ζέρι είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Η πρωταθλήτρια πέθανε εν όψει του Worlds 2022 καθώς οι προγραμματιστές του League of Legends την προσγείωσαν.

Ωστόσο, οι buffs του patch 12.23 φαίνεται ότι την επανέφεραν στο meta, κάτι που είναι καλό σημάδι. Το Zeri είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ADC προσανατολισμένα στο teamfight στο παιχνίδι.

Μπορεί να πολεμήσει καλά, να αποφύγει πυροβολισμούς δεξιοτήτων του εχθρού, να κυνηγήσει εχθρούς με χαμηλή υγεία και να επανατοποθετηθεί γρήγορα. Είναι εξαιρετικά καλή σε εκτεταμένες ομαδικές μάχες και μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από τον Λούσιαν σε ορισμένα σενάρια.

Το Zeri βρίσκεται επί του παρόντος με ποσοστό νίκης 52,27% στην κατάταξη του Challenger, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό για έναν πρωταθλητή που κανείς δεν άγγιξε καν πριν από περίπου δύο μήνες.


3. Τροτ

Ο Draven είναι ένας πρωταθλητής που συνεχίζει να κυριαρχεί στο meta του ADC στο League of Legends παρά τις αλλαγές patch. Είναι ένας δύσκολος πρωταθλητής και εξαρτάται υπερβολικά από το να έχει μια καλή λωρίδα.

Χρειάζεται να σκοτώσει για να γίνει δυνατός, γι’ αυτό χρειάζεται υποστήριξη ή μια ομάδα που μπορεί να παίξει γύρω του. Δυστυχώς, οι παίκτες σε επίπεδο Silver ή Gold δεν θα βρουν τόσο υποστηρικτικούς συμπαίκτες.

Ωστόσο, στο high elo αυτό δεν συμβαίνει, γεγονός που κάνει τον Draven μια θανατηφόρα επιλογή. Μόλις μπορέσει να εξαργυρώσει (παθητική ικανότητα) πολλές φορές και να φτιάξει δύο ή τρία αντικείμενα, ο Ντρέιβεν γίνεται ασταμάτητος.

Ο Ντρέιβεν βρίσκεται επί του παρόντος με ποσοστό νίκης 53,05% στις τάξεις του Challenger, δείχνοντας ξεκάθαρα την κυριαρχία του στο League of Legends.


4. Τριστάνα

Το Tristana είναι ένα ADC που έχει γίνει αρκετά ισχυρό κατά τις προηγούμενες ενημερώσεις κώδικα. Είναι μια πρωταθλήτρια εξαιρετικά εύκολη στην εκμάθηση και μπορεί να κυριαρχεί στα παιχνίδια χωρίς πολλή προσπάθεια.

Ένα βασικό πράγμα που κάνει την Τριστάνα τόσο καλή είναι ότι μπορεί να παρενοχλήσει σχεδόν κάθε αντίπαλο λωρίδας. Μπορεί να σπρώξει γρήγορα τις λωρίδες, να προκαλέσει τεράστια ζημιά ακόμα και νωρίς στο παιχνίδι και μετά βίας χρειάζεται ένα-δύο αγώνα για να καταλάβει το κιτ της.

Η Tristana είναι ίσως η πιο εύκολη ADC για να αποκτήσει και το Mastery 7. Αυτήν τη στιγμή κάθεται με ποσοστό νίκης 51,31%, το οποίο είναι αρκετά καλό. Πολλοί παίκτες προτιμούν την Tristana στο League of Legends επειδή δεν βασίζεται στην υποστήριξη της λωρίδας της.

Το κιτ της είναι αρκετά ανεξάρτητο, επομένως ο αντίκτυπός της στο τέλος του παιχνιδιού δεν θα μειωθεί ακόμα κι αν έχει κακή λωρίδα.


5. Kai’Sa

Το Kai’Sa είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ευέλικτα και ισχυρά ADC στο League of Legends. Είναι μια δυνατή λάνερ, κορυφαία μαχήτρια της ομάδας και τέρας στα τέλη του παιχνιδιού.

Η Kai’Sa χρειάζεται μια καλή φάση διαδρομής, αλλά έχει επίσης αξιοπρεπή δυνατότητα παιχνιδιού, επιτρέποντας στους παίκτες να ελέγχουν το παιχνίδι σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Ο Kai’Sa είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος πρωταθλητής καταδύσεων μεταξύ των ADC.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει το απόλυτό της και να μπει στην αντίπαλη γραμμή του εχθρού για να βγάλει εύκολα τα στριμωγμένα στηρίγματα. Γι’ αυτό, ανεξάρτητα από την κατάταξη, οι παίκτες λατρεύουν να επιλέγουν το Kai’Sa και το ποσοστό νίκης του 50,56% στο League of Legends είναι απόδειξη γι’ αυτό.

Επιμέλεια Anirudh Padmanabhan


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *