Το Daraz εξουσιοδοτεί τις πληρωμές LANKAQR για εισιτήρια Lanka Premier League 2022 – The Island

Η LOLC Finance PLC έχει ξεκλειδώσει την επιτυχία σε πολλά μέτωπα καθώς εισήλθε σε μια νέα εποχή, ως το μεγαλύτερο μη τραπεζικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (NBFI) στη χώρα στις αρχές του 2022. Σε ένα πλαίσιο όπου η οικονομία της χώρας ήταν ήδη σε εύθραυστη κατάσταση, Η επίτευξη εντυπωσιακής αύξησης των καταθέσεων αντανακλά την ισχυρή αποδοχή και τη φήμη που έχει η LOLC Finance στον κλάδο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της LOLC Finance.

Η δήλωση προσθέτει: «Η συγχώνευση της LOLC Finance PLC με την Commercial Leasing & Finance (CLC) PLC, μια άλλη θυγατρική του Ομίλου LOLC, έχει μετατρέψει την LOLC Finance στο μεγαλύτερο μη τραπεζικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (NBFI) στη Σρι Λάνκα, ενισχύοντας περαιτέρω τους εικόνα επωνυμίας plus με βαθμολογία ICRA (A) STABLE.

«Η LOLC Finance κατέχει τώρα το 20% του χαρτοφυλακίου περιουσιακών στοιχείων του κλάδου, αντικατοπτρίζοντας απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης και επέκτασης με βάση ενεργητικού 333 δισεκατομμυρίων Rs. στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022, τοποθετώντας το στο ίδιο επίπεδο με τις μεγάλες τράπεζες, παρέχοντας πληροφορίες για τη μάρκα ίδια κεφάλαια και κλίμακα της συγχωνευθείσας εταιρείας σήμερα.

«Η LOLC Finance είναι επίσης ο ηγέτης και η μεγαλύτερη NBFI όσον αφορά την κινητοποίηση καταθέσεων. Η καταθετική βάση της συγχωνευμένης οντότητας έφτασε τα 180,8 δισεκατομμύρια Rs. ενώ η κεφαλαιακή βάση έφτασε τα 86,7 δισεκατομμύρια Rs στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022. Ο πιο σημαντικός παράγοντας αυτής της ανάπτυξης ήταν η άνεση που προσφέρεται στους πελάτες συνεχίζοντας με αδιάλειπτες και αξιόπιστες λύσεις, παραμένοντας ανθεκτικός απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις.

«Μοιράζοντας τις σκέψεις της για την επιτυχία της συγχωνευμένης οντότητας, η κα Roshani Weerasekara, Επικεφαλής Διαχείρισης Ευθύνης της LOLC Finance, είπε: «Η υπεροχή και η τεχνογνωσία μας στην επιχειρηματική μονάδα Ταμιευτηρίου και Σταθερών Καταθέσεων βασίζονται στη μοναδική εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε μαζί στους πελάτες μας. με τις εξατομικευμένες λύσεις μας.

«Κατανοούμε ότι οι ομάδες πελατών μας έχουν δημιουργηθεί με συγκεκριμένες και διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, συνεχώς βελτιώνουμε τη θέση μας στον κλάδο βρίσκοντας λύσεις στις ανάγκες αυτών των πελατών, μέσω καινοτομιών. Στρατηγικά, ορίζουμε τους τομείς, ορίζουμε τα προϊόντα στους τομείς, εξετάζουμε τις προσφορές προϊόντων και αναπτύσσουμε στρατηγικές μάρκετινγκ, ενώ προσδιορίζουμε τα βασικά μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν.

«Μέσω της Μονάδας Διαχείρισης Πλούτου LOLC, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες στους VIP πελάτες μας. Από την άλλη, χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο διανομής μας, κινητοποιούμε κοκκώδη κοιτάσματα.

«Η επιτυχία μας έγκειται στον τρόπο με τον οποίο διατηρούμε τους υπάρχοντες πελάτες ενώ συνεχίζουμε να διευρύνουμε την καταθετική μας βάση. Κατακτούμε την ιδέα της δημιουργίας επιλογών για τους καταθέτες μας όσον αφορά την προσέλκυσή τους. Το ποσοστό διατήρησης πελατών της LOLC Finance αντανακλά την αντίληψη του κοινού για την εταιρεία ως αξιόπιστο και αξιόπιστο πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε μια εποχή που οι περισσότερες άλλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αγωνίζονταν να αυξήσουν τους καταθέτες τους.

«Είμαστε μια καινοτόμος και σύγχρονη οντότητα που επικεντρώνεται στη δημιουργία πελατών για μια ζωή. Επί του παρόντος, η LOLC Finance εξυπηρετεί ιδιώτες επενδυτές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, δημόσιους χρηματοδοτικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς επενδυτές καθώς και προσωπικούς επενδυτές. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά υπηρεσιών από ανήλικους έως ανώτερους σε όλους τους τομείς, καλύπτοντας έγκαιρα όλες τις απαιτήσεις των πελατών».

«Η συγχωνευμένη οντότητα, LOLC Finance έχει αυξηθεί από 134 σε 210 υποκαταστήματα, καλύπτοντας όλα τα βάθη και όλες τις γωνιές της χώρας. Οι πελάτες της LOLC Finance απολαμβάνουν πλέον πρόσθετη άνεση και στενότερη πρόσβαση σε περισσότερα υποκαταστήματα σε όλο το νησί. Προηγουμένως, η LOLC Finance και η CLC αντιμετώπιζαν δύο διαφορετικά τμήματα της αγοράς, τα οποία πλέον αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όπου οι πελάτες και των δύο οντοτήτων επωφελούνται από την προστιθέμενη αξία.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *