ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Συμβουλές για ασφαλή στοιχήματα και συσσωρευτής 7 αποδόσεων για αγώνες της Ligue 1

Έχουμε διαθέσει έναν συσσωρευτή 7 αποδόσεων της Ligue 1 και ελπίζουμε για ένα πράσινο Σαββατοκύριακο.

Τα εισιτήριά μας περιλαμβάνουν Lens, Μασσαλία, Λυών, Λιλ και Μονακό αντίστοιχα.

Οι αποδόσεις για επιλεγμένα παιχνίδια έχουν αφαιρεθεί από την Bet9ja

Lens vs Auxerre: Η Lens κερδίζει με απόδοση 1,35

Marseille vs Lorient: Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1,58

Λυών vs Στρασβούργο: Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1,68

Lille vs Troyes: Νικητής της Λιλ @ απόδοση 1,40

Μονακό vs Αζαξιό: Νικητής της Μονακό @ 1,42

Συνολικές αποδόσεις στην Bet9ja: απόδοση 7,12

*Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να στοιχηματιστούν στη Bet9ja ως μονά ή σε συσσωρευτή (οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης)

Σάββατο 14 Ιανουαρίου, 5:00 μ.μ. (GMT+1)

Η Lens βρίσκεται σε καλή φόρμα αυτή τη σεζόν, έχοντας κερδίσει τα τέσσερα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουν επίσης κερδίσει τρεις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους με την Οσέρ, κάτι που είναι καλή φόρμα για αυτό το παιχνίδι. Η Οσέρ, από την άλλη, ήταν φτωχή εκτός έδρας. Δεν έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Lens αναμένεται να κερδίσει αυτή τη συνάντηση με ευκολία.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου, 7:00 μ.μ. (GMT+1)

Συμβουλή στοιχήματος: over 2,5 γκολ

Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει πάνω από 2,5 γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μεταξύ τους, με τη Μαρσέιγ να σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια. Η Μαρσέιγ έχει επίσης κερδίσει τα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε πέντε από αυτά τα έξι παιχνίδια που παίχτηκαν. Η Λοριάν, από την άλλη, έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε βροχή τερμάτων σε αυτό το παιχνίδι.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου, 9:00 μ.μ. (GMT+1)

Συμβουλή στοιχήματος: over 2,5 γκολ

Η Λιόν έχει κερδίσει τρεις από τις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Στρασβούργο και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει πάνω από 2,5 γκολ στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Το τελευταίο παιχνίδι της Λυών έληξε με over 2,5 γκολ ενώ η Στρασβούργο έχει σκοράρει πάνω από 2,5 γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 13:00 (GMT+1)

Συμβουλή στοιχήματος: Νίκη της Λιλ

Η φόρμα της Λιλ εντός έδρας είναι καλή τον τελευταίο καιρό. Έχουν κερδίσει τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Θα είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση πριν από αυτή τη συνάντηση. Η Τρουά, από την άλλη, βρίσκεται σε κακή φόρμα, κερδίζοντας μόλις ένα παιχνίδι στα πέντε τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Δώσαμε στη Λιλ να κερδίσει αυτή τη συνάντηση.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 5:05 μ.μ. (GMT+1)

Συμβουλή στοιχήματος: Νικητής του Μονακό

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόνο μία φορά, με τη Μονακό να αναδεικνύεται νικήτρια σε εκείνο το ματς. Η Μονακό είναι πολύ καλή εντός έδρας τον τελευταίο καιρό. Έχει κερδίσει τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια εντός έδρας, ενώ η Αζαξιό έχει δυσκολευτεί εκτός έδρας με μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *