ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Σίγουρα Bet9ja συσσωρευτής αποδόσεων 8 και συμβουλές στοιχήματος για αγώνες της Ligue 1

Έχουμε διαθέσει έναν συσσωρευτή αποδόσεων 8 Ligue 1 και ελπίζουμε για ένα πράσινο Σαββατοκύριακο.

Τα εισιτήριά μας περιλαμβάνουν Lens, PSG, Marseille και Stade Rennes αντίστοιχα.

Οι αποδόσεις για επιλεγμένα παιχνίδια έχουν αφαιρεθεί από την Bet9ja

Strasbourg vs Lens: Κερδίζει ο φακός σε απόδοση 2,00

PSG vs Angers: Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1,32

Troyes vs Olympique Marseille: Νίκη της Μασσαλίας @ 1,74 απόδοση

Clermont Foot vs Stade Rennes: Νικητής της Ρεν @ αποδόσεις 1,90

Συνολικές αποδόσεις στην Bet9ja: 8,73 αποδόσεις

*Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να στοιχηματιστούν στη Bet9ja ως μονά ή σε συσσωρευτή (οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, 7:00 μ.μ. (GMT+1)

Η Στρασβούργο δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες εντός έδρας. Η Lens, εν τω μεταξύ, μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι από μια τεράστια εντός έδρας νίκη εναντίον της πρωτοπόρου πρωταθλήματος PSG. Η Lens έχει επίσης καλό εκτός έδρας ρεκόρ και έχει κερδίσει τρία από τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της. Έχουν επίσης κερδίσει επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, 9:00 μ.μ. (GMT+1)

Συμβουλή στοιχήματος: over 2,5 γκολ

Η PSG ήταν πάντα ομάδα σκόρερ και σε αυτήν την αναμέτρηση, και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει περισσότερα από τρία γκολ σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους. Τα τελευταία εννέα παιχνίδια της PSG σημείωσαν πάνω από 2,5 γκολ και τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της είχαν πάνω από τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες σε αυτό το παιχνίδι.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, 9:00 μ.μ. (GMT+1)

Συμβουλή στοιχήματος: Νίκη της Μασσαλίας

Η εντός έδρας φόρμα της Τρουά ήταν κακή τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Μαρσέιγ έχει κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να προσθέσει περισσότερες νίκες στο εξωτερικό κερδίζοντας την Τρουά κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης . Περιμένουμε από τη Μαρσέιγ να κερδίσει αυτό το παιχνίδι καθώς συνεχίζει να χτίζει το νικηφόρο σερί της.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, 9:00 μ.μ. (GMT+1)

Συμβουλή στοιχήματος: Νίκη της Ρεν

Και οι δύο ομάδες δεν τα πάνε καλά αυτή τη στιγμή με τη μη εντυπωσιακή φόρμα τους στους προηγούμενους αγώνες τους. Η Clermont Foot έχει κερδίσει μόνο μία φορά στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και έχει κερδίσει μόνο μία φορά τη Stade Rennes στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της. Η Stade Rennes, από την άλλη, έχει κερδίσει μόλις δύο από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την πρόσφατη νίκη τους επί της Μπορντό στο παιχνίδι του Coupe de France.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *