Ο Γκάρι Νέβιλ επιμένει ότι η οικογένεια Γκλέιζερ πρέπει να ολοκληρώσει την πλήρη πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Πρέπει να είναι μια πλήρης πώληση και νομίζω ότι θα γίνει”: Ο Γκάρι Νέβιλ επιμένει ότι η οικογένεια Γκλέιζερ πρέπει να κόψει τους δεσμούς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί να πουλήσει μικρό μερίδιο, ώστε ο σύλλογος να μπορεί να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της Πρέμιερ Λιγκ

  • Ο Γκάρι Νέβιλ πιστεύει ότι η οικογένεια Γκλέιζερ πρέπει να ολοκληρώσει την πλήρη πώληση του συλλόγου
  • Ο πρώην υπερασπιστής λέει ότι πρέπει να είναι πλήρης έξοδος αντί να πουλήσει τις μετοχές του
  • Οι Γκλέιζερς εκτιμούν τον σύλλογο στα 6-7 δισεκατομμύρια λίρες και έθεσαν τη Γιουνάιτεντ προς πώληση τον περασμένο μήνα
  • Η Apple και η Amazon έχουν συνδεθεί με πιθανές κινήσεις για την αγορά των Red Devils

Ο Γκάρι Νέβιλ πιστεύει ότι η οικογένεια Γκλέιζερ θα πρέπει να ολοκληρώσει την πλήρη πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί να πουλήσει ενδεχομένως ένα μικρότερο μερίδιο του συλλόγου.

Τον περασμένο μήνα, οι Γκλέιζερς επιβεβαίωσαν ότι είχαν βάλει τον σύλλογο στην αγορά και αναζητούσαν νέες επενδύσεις. Η προτιμώμενη επιλογή τους είναι να πουλήσουν τον σύλλογο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει πιθανότητα να διατηρήσουν τον έλεγχο εάν πουλήσουν μικρότερα μερίδια στη Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας ενόψει της νίκης 2-0 των Red Devils στο Carabao Cup επί της Μπέρνλι την Τετάρτη, ο Νέβιλ – ο οποίος εδώ και καιρό έκανε εκστρατεία υπέρ των Γκλέιζερς για να πουλήσει τον σύλλογο – επέμεινε ότι για να ανταγωνιστεί τους καλύτερους συλλόγους στην Πρέμιερ Λιγκ, η οικογένεια έπρεπε να οριστικοποιήσει την πλήρη πώληση του πρώην συλλόγου τους.

Ο Γκάρι Νέβιλ είπε στο Sky Sports ότι οι Γκλέιζερς χρειάζονται μια πλήρη πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι απλώς να πουλήσουν μικρά μερίδια στον σύλλογο.

«Είναι από τα χέρια του [Ten Hag], είναι απρόσιτο σε όλους. Μόνο η ίδια η οικογένεια Glazer μπορεί να καθορίσει τι θα συμβεί και τα νικητήρια μέρη. είπε ο Νέβιλ.

«Το χρειαζόταν, έρχεται εδώ και έξι έως οκτώ μήνες λόγω της ανάγκης για μετρητά για την ανοικοδόμηση ή την ανακαίνιση αυτού του γηπέδου, ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν, το κόστος της μεταγραφικής αγοράς αυτές τις μέρες, που ανταγωνίζονται τη Σίτι και τους άλλους συλλόγους στο Δεν έχουν λεφτά.

Προφανώς χρέωσαν τον σύλλογο και δεν μπορούν να επεκτείνουν ούτε αυτό το χρέος. Αυτό είναι απολύτως δίκαιο και πρέπει να είναι μια πλήρης πώληση και νομίζω ότι θα είναι. Δεν είμαι σίγουρος ότι ένα νέο κόμμα θα βάλει χρήματα με τους Glazers ως συνεργάτη.

Οι Γκλέιζερς έθεσαν το κλαμπ προς πώληση τον περασμένο μήνα μετά από 17 χρόνια ιδιοκτησίας του συλλόγου

Οι Γκλέιζερς έθεσαν το κλαμπ προς πώληση τον περασμένο μήνα μετά από 17 χρόνια ιδιοκτησίας του συλλόγου

Οποιοδήποτε πάρτι μπει σε αυτό το κλαμπ που έχει τους Γκλέιζερς ως συνεργάτες τους θα θεωρείται ότι είναι στο κρεβάτι μαζί τους και αυτό δεν θα άρεσε στους οπαδούς. Δεν θα αμαυρώσουν τη δική τους φήμη. Δεν βλέπω κανέναν να είναι τόσο ανόητος και αφελής για να τον αφήσει να μπει. Νομίζω ότι χρειάζονται μια καθαρή έξοδο και νομίζω ότι θα την πάρουν.

Οι Γκλέιζερς δέχονται τεράστια πίεση από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να πουλήσουν εδώ και αρκετά χρόνια, και αυτή τη σεζόν οι οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν ξανά για την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Η απόφασή τους να διαθέσουν τον σύλλογο στην αγορά ήταν, λένε, «να εξερευνήσουν στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις για να ενισχύσουν την ανάπτυξη του συλλόγου», με ζητούμενη τιμή περίπου 7 δισεκατομμύρια λίρες.

Η οικογένεια Γκλέιζερ αντιμετωπίζει επανειλημμένες διαμαρτυρίες για την περιουσία της από υποστηρικτές της United

Η οικογένεια Γκλέιζερ αντιμετωπίζει επανειλημμένες διαμαρτυρίες για την περιουσία της από υποστηρικτές της United

Ο τεχνολογικός γίγαντας Apple έχει συνδεθεί ως δυνητικός αγοραστής, μαζί με την Amazon και τον πλουσιότερο άνθρωπο της Βρετανίας, τον Sir Jim Ratcliffe, πρόεδρο της Ineos. Ωστόσο, η ζητούμενη τιμή πιστεύεται ότι δεν είναι ρεαλιστική.

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Man Utd δημοσίευσε τα τελευταία οικονομικά της στοιχεία και έδειξε ότι ο σύλλογος είχε χρέος σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου λιρών. Τα στοιχεία επιβεβαίωσαν επίσης ότι η οικογένεια Γκλέιζερ δεν έλαβε μέρισμα για πρώτη φορά από το 2016.

Από τότε που ανέλαβε την ομάδα πριν από 17 χρόνια, η οικογένεια έχει συγκεντρώσει 790 εκατομμύρια λίρες από το 2005, αλλά οι οπαδοί παρέμειναν σταθεροί στο να θέλουν οι Αμερικανοί να πουλήσουν.

Δημοσιότητα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *