Οι Hyderabad Strikers ανακτούν την πρώτη θέση μετά την 3η αγωνιστικήΧΡΟΝΙΑ |
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ:
11 Δεκεμβρίου 2022 01:29 ΕΙΝΑΙ

Πούνε (Μαχαράστρα) [India], 11 Δεκεμβρίου (ANI): Η τρίτη ημέρα της 4ης σεζόν του Tennis Premier League (TPL) υποσχέθηκε πλήθος συναρπαστικών αγώνων. Μετά τις δύο πρώτες ημέρες, στην έναρξη της Day 3 της Premier League του τένις, οι Spartans της Bengaluru κάθισαν στην κορυφή της βαθμολογίας και κυνηγούνταν από τους περσινούς πρωταθλητές, τους Hyderabad Strikers.
Την Παρασκευή, στο πρώτο Matchday 3, η σεζόν 4 του Tennis Premier League ξεκίνησε με τους Chennai Stallions να αντιμετωπίζουν το Mumbai Leon Army. Η Ekaterina Kazionova της Chennai Stallions έχασε από τη Valeriya Strakhova στον εναρκτήριο αγώνα καθώς το παιχνίδι έληξε 11-9 υπέρ του Mumbai Leon Army, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της Tennis Premier League (TPL).
Ο Mathias Bourge των Chennai Stallions κέρδισε τον Ramkumar Ramanathan του Mumbai Leon Army με 11-9 στην κατηγορία του απλού ανδρών.
Ο Mathias Bourge και ο Anirudh Chandershekhar των Chennai Stallions έχασαν από τους Ramkumar Ramanathan και Jeevan Nedunchezhiyan του Mumbai Leon Army καθώς η ισοπαλία έληξε 11-9.
Η τελευταία ισοπαλία του αγώνα ήταν η κατηγορία των μικτών διπλών, στην οποία οι Anirudh Chandershekhar και Ekaterina Kazionova των Chennai Stallions αντιμετώπισαν τους Jeevan Nedunchezhiyan και Valeriya Strakhova του Mumbai Leon Army.
Η ισοπαλία έληξε 12-8 υπέρ του Mumbai Leon Army. Η Mumbai Leon Army σημείωσε 43 πόντους στον αγώνα τους την τρίτη ημέρα ενώ ο Chennai Stallions σημείωσε 37 πόντους.
Μετά τον αγώνα Mumbai Leon Army την τρίτη μέρα, ο συνιδιοκτήτης της ομάδας Shyam Patel μίλησε για την ομάδα του και την απόδοσή της μέχρι στιγμής, είπε, “Αυξάνουμε δυναμική βήμα προς βήμα. στάδιο, παιχνίδι με παιχνίδι. Η απόδοσή μας την πρώτη μέρα Δεν ήταν υπέροχο, αλλά την ημέρα 2 και 3, η ομάδα μας έδειξε το επίπεδο απόδοσης που μπορούμε να παράξουμε. Ειδικά επειδή η ομάδα μας είναι τόσο καλή με τους Valeriya, Ramkumar και Jeevan. Ειδικά πιστεύω ότι ο Ram Kumar και ο Jeevan είναι και οι δύο φανταστικοί. Ήμουν ένας από τους οι πρώτοι ιδιοκτήτες που συνδέθηκαν με το πρωτάθλημα και είδα το πρωτάθλημα να μεγαλώνει και το μόνο που μπορώ να πω τώρα στην 4η σεζόν, είναι ότι τόσο ο Kunal όσο και ο Mrunal κάνουν φανταστική δουλειά με αυτό. καλύτερη δουλειά από ό,τι με την TPL.”
Ο δεύτερος αγώνας της τρίτης ημέρας είδε τους Σπαρτιάτες της Μπανγκαλόρ να συγκρούονται με τους Τζάγκουαρ της Πούνε.
Ο Karman Kaur Thandi των Bengaluru Spartans κέρδισε τη Rutuja Bhosale των Pune Jaguars με 12-8. Στην κατηγορία του απλού ανδρών, ο Siddharth Rawat των Bengaluru Spartans αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Arjun Khade της Pune Jaguars, ενώ τα σκορ στο τέλος του αγώνα έδειξαν 10 όλα.
Ο Vishnu Vardhan και ο Siddharth Rawat των Bengaluru Spartans κέρδισαν τους Arjun Khade και Vijay Sunder Prashanth των Pune Jaguars με 12-8.
Στην κατηγορία μικτών διπλών, οι Vishnu Vardhan και Karman Kaur Thandi των Bengaluru Spartans έχασαν από τους Vijay Sunder Prashanth και Rutuja Bhosale από Pune Jaguars, σε μια ισοπαλία όπου κυριαρχούσε η Pune Jaguars που σημείωσε μια πειστική νίκη με 14-6.
Ο συνολικός αγώνας ήταν ισόπαλος καθώς οι Bengaluru Spartans και Pune Jaguars σημείωσαν από 40 πόντους έκαστος.

Το προτελευταίο παιχνίδι της Day 3 ήταν μεταξύ των Delhi Binny’s Brigade και Hyderabad Strikers.
Η Sowjanya Bavisetti της Delhi Binny’s Brigade έχασε από τον Conny Perrin των Hyderabad Strikers σε έναν αγώνα που έληξε 12-8.
Ο Aziz Dougaz του Delhi Binny’s Brigade και ο Nikki Poonacha των Hyderabad Strikers αναμετρήθηκαν σε μια διασκεδαστική αναμέτρηση στο μονό ανδρών που έληξε με ισόπαλο 10.
Ακολούθησε η ισοπαλία του διπλού ανδρών, όπου οι Aziz Dougaz και Siddhant Banthia του Delhi Binny Brigade κέρδισαν τους Sriram Balaji και Nikki Poonacha των Finecab Hyderabad Strikers σε μια σκληρή ισοπαλία που έληξε 11-9 υπέρ του Δελχί.
Στην κατηγορία των μικτών διπλών, οι Siddhant Banthia και Sowjanya Bavisetti αντιμετώπισαν τους Sriram Balaji και Conny Perrin.
Το δίδυμο των Hyderabad Strikers αναδείχθηκε νικηφόρο με σκορ 12-8. Τον αγώνα κέρδισε η Finecab Hyderabad Strikers με 43 πόντους ενώ η Brigade του Delhi Binny σημείωσε 37 πόντους.
Ο Sneh Patel, ιδιοκτήτης του Delhi Binny’s Brigade, μίλησε για την απόδοση της ομάδας του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και την απρόβλεπτη φύση του πρωταθλήματος: “Εννοώ ότι η τέταρτη σεζόν του Tennis Premier League ήταν μια υπέροχη παράσταση. Για την Delhi Binny’s Brigade δεν είναι αυτό υπέροχο ακόμα Ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο και αύριο είναι μια άλλη μέρα και η μορφή είναι τέτοια που ξέρετε ότι όλα μπορούν να συμβούν η Βομβάη ήταν σχεδόν στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα την Ημέρα 1 και τώρα έχουν ανέβει στην κορυφή και αυτή είναι η ομορφιά του σχήματος, ώστε να μπορούν να συμβούν τα πάντα, οπότε δεν έχουμε χάσει ακόμα τις ελπίδες μας, αλλά αύριο θα επιστρέψουμε στο γήπεδο και θα φέρουμε το καλύτερο μας παιχνίδι.
Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είδε τους Gujarat Panthers να αναμετρηθούν με την Punjab Tigers. Στο απλό γυναικών, η Ankita Raina των Gujarat Panthers κέρδισε την Diana Marcinkevica της Punjab Tigers με 13-7.
Στην κατηγορία απλών ανδρών, ο Manish Sureshkumar των Gujarat Panthers νίκησε τον Denis Istomin των Punjab Tigers που τερμάτισε 13-7 υπέρ των Gujarat Panthers.
Ο Manish Sureshkumar και ο Divij Sharan των Gujarat Panthers αντιμετώπισαν τους Malek Jaziri και Denis Istomin των Punjab Tigers στην κατηγορία Διπλών Ανδρών. Η ισοπαλία έληξε στο 10 καθώς καμία ομάδα δεν βγήκε στην κορυφή.
Στον τελικό αγώνα της Day 3, οι Divij Sharan και Ankita Raina των Gujarat Panthers αντιμετώπισαν τους Malek Jaziri και Diana Marcinkevica των Punjab Tigers. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 10 παικτών για να τελειώσει η μέρα.
Οι Gujarat Panthers κέρδισαν το παιχνίδι σημειώνοντας 44 πόντους ενώ οι Punjab Tigers σημείωσαν 36 πόντους.
Την τρίτη αγωνιστική της τέταρτης σεζόν της Premier League του τένις, οι θεατές εντός και εντός έδρας έγιναν μάρτυρες συγκλονιστικών συγκρούσεων στον όμορφο χώρο του σταδίου Balewadi στην Πούνε. Οι Χαϊντεραμπάντ Στράικερς ανέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ολοκληρώνοντας την 3η αγωνιστική με 130 πόντους. Ακολούθησαν από κοντά οι Spartans της Bengaluru στη 2η θέση με 128 πόντους, η Mumbai Leon Army είχε συγκεντρώσει 127 βαθμούς για να εξασφαλίσει την 3η θέση μέχρι το τέλος της Day 3. Η Pune Jaguars είχε συγκεντρώσει 125 βαθμούς μέχρι το τέλος της Day 3 και κατέλαβε την 4η θέση. , κυνηγούνται από τους Gujarat Panthers με 124 βαθμούς και καταλαμβάνουν την 5η θέση του πίνακα στο τέλος της τρίτης ημέρας. Οι Chennai Stallions τερμάτισαν την τρίτη ημέρα στην 6η θέση με 117 βαθμούς. Οι Delhi Binny’s Brigade με 108 πόντους και Punjab Tigers με 101 πόντους είναι 7οι και 8οι αντίστοιχα στο τέλος της τρίτης ημέρας. (ΕΝΑ I)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *