Η Finecab Hyderabad στέφθηκε πρωταθλητής TPL για δεύτερη συνεχόμενη φορά | Ειδήσεις για το τένις

Η τέταρτη σεζόν της Premier League του τένις ολοκληρώθηκε με μια συναρπαστική τελευταία μέρα που διέθετε δύο διασκεδαστικούς ημιτελικούς και μια επανάληψη των τελικών του περασμένου έτους.

Ο πρώτος ημιτελικός αγώνας είδε τους Finecab Hyderabad Strikers να παίζουν εναντίον των Chennai Stallions. Η Conny Perrin των Finecab Hyderabad Strikers ισοφάρισε με την Ekaterina Kazionova των Chennai Stallions σε έναν αγώνα που έληξε 10-όλες. Ο επόμενος αγώνας ήταν το απλό ανδρών όπου η Niki Poonacha της Finecab Hyderabad νίκησε τον Mathias Bourgue από την Chennai Stallions με 13-7. Ακολούθησαν μικτά διπλά μεταξύ του Sriram Balaji και του Conny Perrin της Finecab Hyderabad που αντιμετώπισαν την Ekaterina Kazionova και τον Anirudh Chandrasekar των Chennai Stallions που έληξαν στο 13-7, με τη νίκη του Hyderabad. Η Finecab Hyderabad συνέχισε το νικηφόρο σερί της στο διπλό ανδρών που έπαιξαν οι Sriram Balaji και Niki Poonacha της Finecab Hyderabad που κέρδισαν τον Mathias Bourgue και τον Anirudh Chandrasekar των Chennai Stallions που έληξε με 12-8. Η Finecab Hyderabad σάρωσε τους Chennai Stallions με συνολικό 48-32 και εξασφάλισε τη Finecab Hyderabad μια θέση στον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός είδε το Mumbai Leon Army να αντιμετωπίσει τους Bengaluru Spartans. Η Karman Kaur Thandi της Bengaluru Spartans κέρδισε την Tug Akanksha της Mumbai Leon Army με 13-7 στο απλό γυναικών. Στην κατηγορία απλών ανδρών, ο Ramkumar Ramanathan της Mumbai Leon Army νίκησε τον Siddharth Rawat από την Bengaluru Spartans με 11-9. Ακολούθησε ο μεικτός αγώνας διπλού μετά τον οποίο έπαιξε ο Jeevan Nedunchezhiyan και ο Akanksha του Mumbai Leon Army συγκρούστηκαν εναντίον των Vishnu Vardhan και Karman Kaur Thandi των Bengaluru Spartans, όπου η Βομβάη νίκησε την Bengaluru με 12-8. Ο Ramkumar Ramanathan και ο Jeevan του Mumbai Leon Army νίκησαν τους Siddharth Rawat και Vishnu Vardhan των Bengaluru Spartans με 11-9 και οδήγησαν τους Mumbai Spartans στον τελικό με τελικό σκορ 41-39. Ο μεγάλος τελικός είδε μια επανάληψη του τελικού της 3ης σεζόν, καθώς οι Finecab Hyderabad Strikers αντιμετώπισαν το Mumbai Leon Army. Ο Aakansha Nitture του Mumbai Leon Army τελευταίος στον Conny Perrin των Finecab Hyderabad Strikers 13-7. Στην κατηγορία απλών ανδρών, ο Ramkumar Ramanathan της Mumbai Leon Army νίκησε τη Niki Poonacha της Einsah Hyderabad Strikers, με 12-8. Ο επόμενος αγώνας ήταν η κατηγορία μικτών διπλών στην οποία οι Jeevan και Aakansha της Mumbai Lean Army νίκησαν τους Sriram Balaji και Conny Perrin από το Finecab Hyderabad με 13-7. Ο τελευταίος αγώνας στο πρωτάθλημα ήταν το διπλό των ανδρών, με τους Ramkumar Ramanathan και Jeevan της Mumbai Leon Army που έχασαν τους Sriram Balaji και Nikki Poonacha της Finecab Hyderabad με 14-6. Το τελικό σκορ ήταν 41-32 υπέρ των Finecab Hyderabad Strikers. Αυτό σημαίνει ότι οι Finecab Hyderabad Strikers διατήρησαν τον τίτλο τους στο πρωτάθλημα και στέφθηκαν πρωταθλητές στο Tennis Premier League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ηλεκτρική σεζόν 4 της Premier League του τένις, με χορηγία της 1xBat, ολοκληρώθηκε με πρωταθλητές τους Finecab Hyderabad Strikers.

Το TPL Plus, το θεμελιώδες πρωτάθλημα της Premier League του τένις που παρέχει στους νεαρούς αθλητές του τένις μια πλατφόρμα για να μάθουν από διεθνείς και Ινδούς αστέρες, κέρδισε το Mumbai Leon Army.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *