Η μεταγραφή του Μίλαν Σκρίνιαρ από την Ίντερ στην PSG τον Ιανουάριο θα ήταν μια νίκη και για τις δύο ομάδες και για τον αμυντικό.

InterMilan ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ Μίλαν Σκρίνιαρ δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους ιταλικούς γίγαντες και θα φύγει με ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, εκτός εάν συμφωνηθεί συμφωνία αυτόν τον μήνα. Ο 27χρονος ήταν στην Ίντερ από το 2017 και ήταν κοντά στην ένταξή του Παρίσι Η Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι με τους πρωταθλητές Γαλλίας να έχουν μάλιστα συμφωνία με τον παίκτη.

Ο ατζέντης του Σκρίνιαρ επιβεβαίωσε τώρα ότι ο πελάτης του δεν έχει πρόθεση να παρατείνει την παραμονή του στους Νερατζούρι και θα συζητήσει τους όρους με ενδιαφερόμενους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης της PSG: “Ναι (υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη), όπως και με άλλους μη ιταλικούς συλλόγους”, Ρομπέρτο ​​Σίσστιτσι είπε ο Télénord. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο (να ανανεώσει με την Ίντερ). Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση να βγει προς πώληση η Μίλαν ελήφθη από την Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι. Προφανώς όχι από τον παίκτη.

“Έχουμε ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα συνάντησης του συλλόγου. Μετά από μια σειρά προκαταρκτικών συναντήσεων, παρουσιάσαμε το οικονομικό μας αίτημα και στη συνέχεια ο σύλλογος μας παρουσίασε μια προσφορά τον Νοέμβριο του 2022. Περίπου ένα μήνα αργότερα, πριν από τα Χριστούγεννα, επικοινώνησα με την Ίντερ απόφαση να μην αποδεχτεί την προσφορά τους.

“Αυτή η απόφαση που επιβεβαιώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, πριν από τον τελικό του Supercoppa. Σε αυτό το στάδιο, ενημέρωσα επίσης τους διευθυντές των Nerazzurri στους οποίους είπαμε ότι ήμασταν ελεύθεροι να ακούσουμε προσφορές από άλλους συλλόγους. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει στην Ίντερ ότι η Μίλαν δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του όπως έχουν τα πράγματα.Τους έχουμε πει ότι αισθανόμαστε ελεύθεροι να μιλήσουμε με άλλους συλλόγους.

Αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα δυναμική, δεδομένου ότι η Ίντερ θα χάσει για τίποτα τον Σκρίνιαρ αν μείνει μέχρι το καλοκαίρι, ο αμυντικός θέλει να φύγει και η PSG παραμένει αφοσιωμένη στον παίκτη λόγω των δικών της αμυντικών αναγκών. Πρεσνέλ Κιμπεμπέ παραμένει τραυματίας, καπετάνιος ο Μαρκίνιοςφόρμα υπέφερε από το τέλος, και βετεράνος Σέρχιο Ράμος φαινόταν μη πειστικό.

Ο Σκρίνιαρ, ο οποίος παίζει κυρίως στη δεξιά πλευρά ενός μπακ τριών για την Ίντερ, όπως φαίνεται στο φύλλο αμυντικής δράσης του παρακάτω, θα επέτρεπε στην PSG να επιστρέψει σε ένα μπακ τρίποντο που έπαιξε στην αρχή της σεζόν ή να προσαρμοστεί για να συμμετάσχει. ενός κεντρικού αμυντικού. αδελφοποίηση στο Παρίσι.

Ο Σκρίνιαρ έπαιξε σε μεγάλο βαθμό στα δεξιά του συστήματος τριών μπακ της Ίντερ

είκοσι3

Ο προπονητής της PSG, Christophe Galtier, παραδέχτηκε τη Δευτέρα ότι ο Skriniar ήταν ενδιαφέρον και ότι η Les Parisiens περίμενε ότι θα συμμετάσχει το περασμένο καλοκαίρι: “Δεν μπορώ να σας πω αν θα ενταχθεί τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι”, είπε το αφεντικό της PSG μετά το 7- 0 Το Coupe de France κερδίζει τον Pays de Cassel. “Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύαμε ότι ήταν κοντά στο να έρθει μαζί μας το περασμένο καλοκαίρι.”

Τώρα που ο Skriniar έχει κάποια σαφήνεια για το μέλλον του, φαίνεται προφανές σε όλες τις πλευρές, καθώς η κατάσταση μπορεί ακόμα να δώσει λύση σε όλους την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου. Για την Ίντερ, αυτή είναι η τελευταία της ευκαιρία να εκμεταλλευτεί έναν παίκτη που δεν θα μείνει πέρα ​​από το καλοκαίρι. Για την PSG, είναι η ευκαιρία να αποκτήσει έναν υψηλής ποιότητας αμυντικό για λιγότερο από ό,τι είχε αναφερθεί πέρυσι.

Ο ίδιος ο Σκρίνιαρ ήταν χαρούμενος που έκανε την κίνηση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι δύο σύλλογοι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία. Εάν ενταχθεί τώρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίξει βασικό ρόλο για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν και θα μπορούσε κάλλιστα να αποσπάσει τον Kimpembe που θα μπορούσε να είχε προχωρήσει και πέρυσι. Η παράταση του συμβολαίου του Ράμος θα μπορούσε να απελευθερώσει το είδος του μισθού που θα έχει ο Σκρίνιαρ καθώς και τα χρήματα που δημιουργήθηκαν από του Πάμπλο Σαραμπία να βγω έξω.

Ακόμα κι αν μια επιθετική ενίσχυση θα ήταν χρήσιμη, είναι ξεκάθαρο ότι το πιο επείγον μέλημα της PSG είναι η άμυνά της. Οι πιθανότητες να προσθέσει πραγματικά ποιοτικά στοιχεία στην ομάδα τον Ιανουάριο είναι σπάνιες και ο Skriniar θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά – ειδικά στο UEFA Champions League όπου δεν θα ήταν ισοδύναμος στο κύπελλο παρά τη συμμετοχή της Ίντερ.

Αν γινόταν αυτή η απόφαση, θα ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη λύση για την PSG και την Ίντερ, καθώς ο ένας χρειάζεται τον παίκτη και ο άλλος τα χρήματα. Φυσικά, θα είναι δύσκολο για τους ιταλικούς κολοσσούς να αντικαταστήσουν άμεσα τον Σκρίνιαρ με παίκτη ανάλογης ποιότητας, αλλά η οικονομική τους κατάσταση υπαγορεύει ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να μην ολοκληρώσουν τώρα ένα deal. Οι πρωταθλητές Γαλλίας θα μπορούσαν να ανατρέψουν το ρεύμα της σεζόν τους, η οποία έχει αρχίσει να παραπαίει από τότε που η δράση του συλλόγου επέστρεψε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA του 2022.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *