Ανάμεσα στο μοσχαρίσιο κρέας της Shakira και αυτό του Tebas, ο Πικέ προετοιμάζεται για την 3η μέρα του Champions League

Όποιος ρωτηθεί στο δρόμο τι ξέρει για τον Ζεράρ Πικέ, το πρώτο πράγμα που θα απαντήσει είναι ότι έχει ήδη ακούσει το τραγούδι της Σακίρα με την Μπιζαράπ. Περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε μόλις 24 ώρες, ρεκόρ μετά από ρεκόρ στην οπτικοακουστική πλατφόρμα. Ωστόσο, για τον Πικέ υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό: η 3η αγωνιστική της Kings League.

Γιατί ναι, φίλοι, αυτή την Κυριακή έχουμε ήδη την τρίτη μέρα αυτού του πρωταθλήματος που δημιουργήθηκε πρόσφατα, ένα πρωτάθλημα γεμάτο συναισθήματα αυτό το Σαββατοκύριακο για έναν λόγο: αν ο Πικέ δεν έφτανε με το μοσχάρι που του πέταξε η Shakira, ο Javier Tebas, πρόεδρος της η Professional Soccer League, αποφάσισε επίσης να ξεκινήσει άλλο ένα. Αλλά θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα, πρώτα ας πάμε στην ημέρα.

Αγώνες και προγράμματα

Πάμε τμηματικά, εμπλακούμε. Το πρώτο πράγμα είναι να ξέρουμε τι παιχνίδια θα έχουμε την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Φυσικά η πρώτη θα ξεκινήσει στις 16:00, ενώ η τελευταία στις 21:00. Έτσι, διατηρείται το συνηθισμένο ημερολόγιο, χωρισμένο στις ακόλουθες συναντήσεις:

 • Jijantes – 1K FC (4:00 μ.μ.)
 • Rayo de Barcelona – XBUYER TEAM (5:00 μ.μ.)
 • Kunisports – Porcinos FC (6:00 μ.μ.)
 • Saiyans FC – Ultimate Mostoles (7:00 μ.μ.)
 • Los Troncos FC – PIO FC (8:00 μ.μ.)
 • El Barrio – Annihiladores FC (9:00 μ.μ.)

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας παίζει η Saiyans FC κόντρα στην Ultimate Móstoles. Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει τους δύο αγώνες τους, οπότε μία από τις δύο πρέπει να τελειώσει τη μέρα με μια δυνατή ήττα (θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει ισοπαλία).

Ομοίως, θα πρέπει να φανεί εάν η 1K FC και η Kunisports συνεχίζουν να επεκτείνουν το αήττητο τους ή να προσθέτουν την πρώτη ήττα στον απολογισμό τους.

ακρόαση της 2ης ημέρας του Kings League

Ταξινόμηση

Αφού μιλήσαμε για τους αγώνες που έχουμε αυτήν την ημέρα 3, ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάταξη. Όπως λένε, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που δεν γνωρίζουν ήττα, ενώ άλλες τέσσερις δεν ξέρουν ακόμα τι είναι να κερδίζεις (σε παρένθεση, νίκες – ήττες).

 1. Ultimate Mostoles (2 W – 0 D)
 2. 1K FC (2V – 0D)
 3. Saiyans FC (2 W – 0 D)
 4. Kunisports (2 V – 0 D)
 5. The Barrio (1 G – 1 D)
 6. Los Troncos FC (1 Δ – 1 Δ)
 7. Porcinos FC (1 Δ – 1 Δ)
 8. Ακτίνα Βαρκελώνης (1 G – 1 D)
 9. Jims FC (0 V – 2 D)
 10. Team Xbuyer (0 V – 2 D)
 11. FC annihators (0 V – 2 D)
 12. PIO FC (0V – 2D)

Τι συμβαίνει με τον Javier Tebas;

Αν και η σύγκρουση μεταξύ Σακίρα και Πικέ λόγω του χωρισμού τους ήταν η συζήτηση των τελευταίων 48 ωρών, η πραγματικότητα είναι ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα έχει άλλο ένα ανοιχτό μέτωπο με τον Χαβιέ Τέμπας. Ο πρόεδρος της Professional Football League δεν άφησε μαριονέτα με το κεφάλι πριν λίγες μέρες σε δήλωσή του.

“Το μόνο πράγμα που το Kings League μοιάζει με το ποδόσφαιρο είναι ότι παίζεται με μπάλα και πρέπει να σκοράρεις σε μερικά γκολ. Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω τον γρίφο στη La Liga. Νομίζω ότι είναι ένα τσίρκο. Δεν έχει να κάνει με την προσέλκυση νεανικό κοινό ή όχι. Έχω διαβάσει ότι συγκρίνονται μεταξύ τους και κάνουν λάθος. Το Twitch είναι ένα ανοιχτό και δωρεάν κοινωνικό δίκτυο, στο ποδόσφαιρο πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα και αυτό το κάνει πολύ διαφορετικό”, είπε ο Tebas κατά τη διάρκεια της γιορτής. του προγράμματος Global Players.

«Το μόνο που φαίνεται είναι ότι υπάρχει μια μπάλα που μπαίνει σε ένα γήπεδο όπως η LaLiga Promises [la liga de fútbol de los más pequeños de la cantera, en campo reducido]. Το αίνιγμα, όλα αυτά… Μου αρέσει σαν τσίρκο, αλλά δεν συγκρίνεται με την ποδοσφαιρική βιομηχανία», καταλήγει.

Ενόψει αυτών των δηλώσεων, ο Πικέ μπήκε στο κουρέλι και το κύριο πράγμα ήταν να τοποθετήσει το emoji μιας σκηνής τσίρκου δίπλα στο hashtag του Kings League. Ωστόσο, η θερμοκρασία ανέβηκε μετά το τελευταίο του tweet:

Σε τι αναφέρεται; Γιατί ένας κλόουν στη μέση της πίστας; Έχουμε ήδη δει ότι τη δεύτερη μέρα όλη η προσοχή ήταν στο «Enigma», ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έπαιζε εντελώς καλυμμένος για να μην αναγνωρίζονται το πρόσωπο ή τα τατουάζ του. Θα δούμε τον Πικέ μεταμφιεσμένο; Με ένα Casio στον καρπό σας ή να φτάσετε στο γήπεδο με ένα Twingo;

Κυριακή θα αφήσουμε αμφιβολίες αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε Κυριακή κάνει σόου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *